Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Стартує Місячник профорієнтації та Дистанційні комунікації служби зайнятості для вас

Дата: 15.02.2021 15:15
Кількість переглядів: 258

Стартує Місячник профорієнтації

 

 

Сучасний ринок праці України характеризується дисбалансом між попитом та пропозицією робочої сили, який відображається у професійно-кваліфікаційній невідповідності.

         Тому, з метою попередження  молодіжного безробіття та  професійного самовизначення учнівської молоді, в Запорізькій області з 15 лютого по 15 березня 2021 року  стартує Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир». Протягом Місячника фахівці служби зайнятості спільно з представниками освіти за участю роботодавців, успішних підприємців, майстрів виробництва  будуть знайомити  учнів шкіл, студентів вишів різних рівнів акредитації з розмаїттям професій, потребами регіонального ринку праці, основними кроками  правильного вибору професії та помилками професійного самовизначення.

Для батьків  будуть запропоновані інтерактивні заходи, практико – орієнтовані семінари, професійні консультації фахівців центрів зайнятості. Батьки дізнаються як враховувати здібності та інтереси дітей в професійному виборі, як уникнути неузгодженості між професією, яку обрала дитина, її інтересами, можливостями, та потребами ринку праці.

Закінчиться Місячник 15 березня 2021 року проведенням підсумкової акції  «Побудова успішної кар’єри» та відкриттям «гарячої лінії»,  де всі бажаючі зможуть задати питання щодо професійного визначення, та успішної побудови кар’єри», - повідомляють у службі зайнятості.

 

 

Дистанційні комунікації служби зайнятості для вас

 

Сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити інформаційні послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості  пропонує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Це і «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного», сервісу «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

  Для зручності наших клієнтів, інформація про послуги служби зайнятості для роботодавців та безробітних представлена в соціальних мережах Facebook, Twitter, Telegram. Тож Ви завжди можете отримати достовірну та цікаву інформацію.

Telegram-канал Запорізької обласної служби зайнятості пропонує щодня актуальні вакансії з найбільшою заробітною платою.

Керівник Запорізької обласної служби зайнятості Ірина Дуднік зазначає: «Ми працюємо над урізноманітненням та якісним наповненням електронних каналів комунікацій згідно потреб як роботодавців, так і пошукачів роботи».

 

 

Додаткову інформацію можна отримати у:відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061)233-11-47


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано