Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини Плодородненської сільської ради

Дата: від до Скинути
22 Квітня, 2024 р., 11:34
👩‍🎓👨‍🎓Здобути омріяну освіту або підвищити свій фаховий рівень безкоштовно українці можуть за допомогою ваучера на навчання.  ✅Що ж таке ваучер?  Ваучер – це документ, що та дає людині право безоплатно пройти навчання за однією із 124 професіїй та спеціальностей. Бажаючий самостійно обирає професію, заклад освіти у межах України та форму навчання: стаціонарну, заочну чи дистанційну. Право на отримання ваучера мають:  • люди віком старше 45 років (до настання пенсії за віком); • ветерани, учасники бойових дій; • внутрішньо переміщені особи працездатного віку; • особи з інвалідністю; • люди, що отримали поранення внаслідок військової агресії, або пройшли полон. Усі бажаючі повинні мати професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту і не бути зареєстрованими в службі зайнятості як безробітні. Для отримання ваучера потрібно подати заявку онлайн або особисто звернутися до найближчого центру зайнятості. Вартість ваучера не може перевищувати 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (наразі -  це 30 280 грн).  Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно.
21 Квітня, 2024 р., 11:31
Палата представників Конгресу США проголосувала за пакет допомоги Україні на суму понад 60 мільярдів доларів. Це рішення стало результатом наполегливої роботи та дипломатії Президента України Володимира Зеленського та команди.
12 Квітня, 2024 р., 09:56
Алгоритм перших дій у надзвичайних ситуаціях https://dsns.gov.ua/uk/abetka-bezpeki/diyi-u-nadzvicainix-situaciyax
10 Квітня, 2024 р., 11:19
ВПО, які не зареєстровані, але фактично проживають у квартирі чи будинку, мають право на субсидію. Про це повідомляє Урядовий портал.
09 Квітня, 2024 р., 10:27
Евакуаційні виплати – це допомога від держави, яка покликана полегшити життя людей, що змушені були покинути свої домівки через війну. У 2024 році українці, які евакуюються з небезпечних регіонів, також мають право на фінансову підтримку.
05 Квітня, 2024 р., 11:40
🔖Увага! 📅10 квітня 2024 ⏰о 10.00 у приміщенні за адресою: м. Запоріжжя,  вул. Незалежної України 56 А відбудеться онлайн-ярмарок вакансій для укомплектування актуальних вакансій на державному підприємстві «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» (ДП «СхідГЗК»). ДП «СхідГЗК» є єдиним в Україні підприємством, що здійснює видобуток уранових руд та виробництво уранового оксидного концентрату. Підприємство пропонує вакансії робітничих професій та  інженерно-технічних спеціальностей. Співробітникам надається можливість безкоштовного проживання у корпоративному гуртожитку та 100% бронювання. До участі запрошуюємо громадяни, які мають бажання працевлаштуватися. ☎️Контактний телефон для довідок (066) 6565977 відділ рекрутингу управління реалізації політики зайнятості
04 Квітня, 2024 р., 10:02
Ми пропонуємо безкоштовний переїзд чи перевезення речей учасникам бойових дій та внутрішньо переміщеним особам. Для оформлення заявки достатньо надати підтвердження статусу УБД або ВПО й заповнити відповідну заявку. Ми зв'яжемось з Вами й обговоримо які послуги ми можемо Вам надати. Вся програма абсолютно БЕЗКОШТОВНА. Ми не беремо ніяких коштів з ветеранів та переселенців.
02 Квітня, 2024 р., 11:35
Від початку повномасштабного вторгнення у 2022 Україна отримала й продовжує отримувати велику й важливу підтримку від держав-партнерів, завдячуючи якій стають можливими важливі інституційні зміни, адаптація до умов воєнного часу та закладаються основи для перемоги та подальшої повоєнної відбудови країни. Водночас неймовірно важливою є власна спроможність держави Україна та її громадян, які не покладаються лише на підтримку партнерів, а й самостійно, щодня роблять великий внесок у зміцнення держави через створення нових підприємств, робочих місць, генерування доходу всередині країни та відродження економічної системи.
01 Квітня, 2024 р., 12:49
Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» (англ. The All-Ukrainian mental health program «How Are U?») — ініціатива, спрямована на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я.  Організації, що допомагають Психологічна допомога.1. Громадська організація “Психологічна підтримка та реабілітація “Вільний Вибір” працює у сфері ветеранських справ з січня 2015 року. Як вочевидь зрозуміло з нашої назви, ми надаємо психологічну підтримку.https://www.vvybir.org.ua/  2.Підтримка у кишені  Психологічна самодопомога для ветеранів/ок      https://t.me/baza_ukraine_app  3.MARTA (Mental Adaptation and Rehabilitation Tools and Analysis з англ. — Інструменти психологічної адаптації та реабілітації та їх аналіз).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано