Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Новини Плодородненської сільської ради

Дата: від до Скинути
26 Липня, 2024 р., 13:09
Дорогі друзі📝📝📝 Ми розпочинаємо набір 2 групи слухачів програми «Підготовка експертів з оцінки ґрунтів та відновлення територій пошкоджених внаслідок бойових дій» яка реалізується в рамках співпраці з Королівським аграрним університетом.
23 Липня, 2024 р., 11:23
УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.
27 Червня, 2024 р., 12:43
Урядовий проєкт «єРобота» передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва. Він спрямований на активізацію підприємницької діяльності та включає 6 грантових програм, зокрема, українці зможуть отримати мікрогранти для створення власного бізнесу.
17 Червня, 2024 р., 12:13
Главное в оценке Саммита мира, который только что закончился в Швейцарии, — это менеджмент ожиданий.
17 Червня, 2024 р., 12:04
В Плодорподненській сільській військовій адміністрації розроблені і вже працюють такі програми! 
07 Травня, 2024 р., 14:39
Бути ветераном. Марко Мельник та Катерина Супрун
29 Квітня, 2024 р., 09:54
Громадська організація "Лабораторія військово-політичних досліджень та реконструкції" у партнерстві з фондом "Відкрита Литва" розпочали пілотний проєкт "Реабілітаційний простір ветеранів українського війська "Блокпост", спрямований на допомогу українським захисникам в ресоціалізації після повернення з фронту, подолання поствоєнного синдрому, а також підтримку їх найближчого оточення - членів родин.
24 Квітня, 2024 р., 16:25
Сенат Конгресу США схвалив законопроєкт про надання Україні нового пакету військової допомоги. Це дуже вагоме рішення, адже надана підтримка сприятиме стабілізації позицій нашої держави, збільшить не тільки її оборонний, а й наступальний потенціал.
22 Квітня, 2024 р., 11:34
👩‍🎓👨‍🎓Здобути омріяну освіту або підвищити свій фаховий рівень безкоштовно українці можуть за допомогою ваучера на навчання.  ✅Що ж таке ваучер?  Ваучер – це документ, що та дає людині право безоплатно пройти навчання за однією із 124 професіїй та спеціальностей. Бажаючий самостійно обирає професію, заклад освіти у межах України та форму навчання: стаціонарну, заочну чи дистанційну. Право на отримання ваучера мають:  • люди віком старше 45 років (до настання пенсії за віком); • ветерани, учасники бойових дій; • внутрішньо переміщені особи працездатного віку; • особи з інвалідністю; • люди, що отримали поранення внаслідок військової агресії, або пройшли полон. Усі бажаючі повинні мати професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту і не бути зареєстрованими в службі зайнятості як безробітні. Для отримання ваучера потрібно подати заявку онлайн або особисто звернутися до найближчого центру зайнятості. Вартість ваучера не може перевищувати 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (наразі -  це 30 280 грн).  Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано