Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

ДЛЯ ВАС ЖІНКИ!

Дата: 04.12.2018 14:46
Кількість переглядів: 400

ДЛЯ ВАС ЖІНКИ!


Жінка – це мати роду людського. Саме 8 березня усі жінки відчувають себе королевами, чоловіки намагаються приділити увагу як мамі, так і коханій, дружині, сестрі, доньці. Ми теж не оминули це свято і зробили велику концертну програму для усіх жінок.
Концерт пройшов за участі артистів художньої самодіяльності сіл Молодіжне та Солодке, гурту «Маків цвіт» та улюбленцем глядачів, танцювальним колективом «Шанс» (керівник Т. С. Лісова). Концерт був яскравим та різноманітним. Пісні різних жанрів виконували Ксюша Крикун, Наталя Крикун, Ірина Данило, Світлана Семенова (Молодіжне), гурт «Маків цвіт» (керівник Світлана Потапова та виконавці Тамара Єсипчук, Олена Романенко). Приємно вразив своїм співом і Влад Романенко, галантно вітаючи жінок зі святом. Додали настрію в залі і наші «Супер бабусі» Надія Мейгеш та Наталя Горбунова (Солодке). Як завжди приємно спостерігати за майстерністю виконання танцювальних композицій старшої та середньої групи танцювального колективу «Шанс», а молодша група - це янголятка, які гріють серце і душу.
Дякуємо всім виконавцям за чудовий концерт. Також дякуємо дітям зі Зразкового Руслану та Ярославу Касьянову, Івану Єрьоменко - за вірші та чудову мініатюру, Ангеліні Мойсеєнко - за спів, та ведучій Карині Пасічній. Приємно вразив жінок своїм вітанням і наш постійний глядач О.П.Корж, прочитавши вірш «Гімн жінкам». За надання транспорту для підвезення артистів з Плодородного та Зразкового дякуємо Плодородненському сільському голові Андрію Васильовичу Ходиреву, також дякуємо Андрію Васильовичу за те, що знайшов час приїхати до нас на концерт і привітати усіх жінок зі святом. Від усіх мешканців села Молодіжне дякуємо дирекції ТОВ «Молодіжне» та А.В.Рєзунову за постійну спонсорську допомогу, депутату Олені Рєзуновій за підтримку в проведенні усіх клубних заходів. Від усіх чоловіків дякуємо за придбаний більярдний стіл, тепер можна приємно провести вільний час. Завдяки небайдужості керівників і існують наші села.
С.В. Васик.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано