Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

ЖІНКА - НАЙЧАРІВНІШЕ СТВОРІННЯ ЗЕМЛІ!

Дата: 06.12.2018 08:46
Кількість переглядів: 643

ЖІНКА - НАЙЧАРІВНІШЕ СТВОРІННЯ ЗЕМЛІ!


Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, одягаючись у зелень, гаї перегукуються голосним пташиним співом. Прийшла весна, а разом з нею – Міжнародний жіночий день.
З цієї нагоди у Плодородненській громаді пройшло гарне свято для найчарівніших творіннь на Землі - наших жінок! Захід розпочали ведучі Олександр Клопов та Петро Шербина, які привітали присутніх з приходом весни та святом 8 Березня. Багато чутливих та зворушливих ліричних рядків було присвячено жінкам, матерям, берегиням роду! Для них прозвучала пісня «Все для тебе» у виконанні П. Щербини. А найяскравішими перлинами цього свята стали наші любі артисти, особливо представниці прекрасної статі. Вокальній ансамбль «Берегиня» (керівник Алла Бурико) яскраво виконав такі композиції, як «Мужчина с цветами», «Зая», «Мамина калина», «Девичник», «Ми бажаємо вам добра».
Заряд позитиву та доброти подарували виступи танцювального колективу «Жасмин» (керівник Ольга Гноєва) - танці «Чука-Чука», «Перепляс» та «Фрейлехс». Але свято не було б таким насиченим і яскравим без малих театралізацій. На цьому заході глядачів порадували такі сценки, як «Скандал в семье» («Восторг», керівник Юля Коропова), «8 марта» (А. Бурико та П.Щербина), «В гараже» (О.Клопов, П. Щербина, І. Кобан.). Також прозвучали гарні пісні «Весна» та «Мама» у виконанні Наталії Піліпяк, «Ла-ла-ла» (Алла Бурико, Надія Кобан), «Шоколадка» (Марина Россол).
На наше свято завітали працівники дошкільного відділення Плодородненського НВК Тетяна Коломієць, Олена Толок, Олена Коропова та подарували пісні «Поговори со мною, мама», «Мама, ни о чём ты не жалей». Та найбільшим здивуванням було те, що наші дві чарівні дебютантки Аня Баранець та Катерина Тумко, які нещодавно приєдналися до колективу «Берегиня», ще й вміють гарно танцювати. Вони подарували глядачам хореографічну композицію «Гюзель», за що в нагороду одержали бурхливі оплески.
Перше свято весни пройшло відмінно. Тож, чекаємо яскравого сонечка, тепла і квітів. Дякуємо голові Плодородненської сільської ради А.В. Ходирєву за підвезення глядачів на свято з сіл Радісне та Зразкове.
Ольга ГНОЄВА, Алла БУРИКО.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано