Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

У В А Г А!Про надання допомоги.

Дата: 24.01.2019 12:26
Кількість переглядів: 379

У В А Г А

 

     Про надання допомоги.

 

   Відповідно до листа Запорізької обласної державної адміністрації від 08.01.2019 р. № 12006/08-48 «Про надання допомоги» до Запорізької обласної державної адміністрації надійшов лист директора благодійної організації  «Благодійний фонд «Голос Народної Ради» щодо надання благодійної допомоги фонду  «Голос Народної Ради» для завершення благодійної акції « Глаза и уши наших воинов». Метою благодійної акції є розробка , виготовлення,випробування, сертифікація та передача  до підрозділів Збройних Сил України зразків нестандартного обладнання  « Командирський блок» з комплектом розвідувальної техніки (безпілотні літальні апарати), необхідних для більш ефективного та безпечного виконання бойових завдань захисниками Вітчизни.

    Для доведення « Командирського блоку» до повної комплектації та  завершення благодійної акції необхідно виготовити по 2 комплекти  безпілотних літальних апаратів типу « Мираж-Аеро». Але завершення акції на даний момент не можливе у зв»язку з відсутністю для цього необхідних коштів.

    Виходячи із сказаного вище, прошу Вас:

  1. Провести відповідну роботу у Ваших трудових колективах  з питань участі у благодійній акції.
  2. Сприяти розміщенню інформації про благодійну акцію.

    За більш детальною інформацією пропоную звертатися до засновника проекту, директора благодійної організації  «Благодійний фонд «Голос Народної Ради» Єрьоменка Сергія Григоровича на електронну пошту grigorich.e@ukr.net  та                 за тел..0612-39-02-02. моб.тел: 067-116-09-20.  095-674-41-03.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано