Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

У січні митні платежі від Запорізького регіону перевищили 760 мільйонів

Дата: 14.02.2019 14:02
Кількість переглядів: 329

Василівське управління ГУ ДФС

 

У січні митні платежі від Запорізького регіону перевищили 760 мільйонів

 

Запорізькі підприємства у січні 2019 року перерахували до державного бюджету 761 мільйон гривень митних платежів. Як підкреслив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, середньоденні надходження впродовж першого місяця року склали понад 38 мільйонів гривень.

Керівник митниці зазначив, що основну частину митних надходжень традиційно сформували промислові підприємства, які ввозять продукцію на митну територію України для виробничих процесів. У січні частка платежів від цих суб'єктів господарювання становила 86,3 відсотка. Представники невиробничих галузей забезпечили 13,7 відсотка.

За результатами митного оформлення найбільші суми податків та мита перераховані за наступні товари: паливно-енергетична продукція (35 відсотків від загальних надходжень), машини, устаткування та транспорт (30 відсотків), метали та вироби з них (13 відсотків), мінеральні продукти (9 відсотків), продовольчі та сільськогосподарські товари (6 відсотків), продукція хімічної промисловості (5 відсотків).

 

Запорізька митниця ДФС

ТЕМА: Розвиток міжнародної торгівлі. Митна статистика

Спікер: Начальник митниці ДФС

 

Керівники Запорізької митниці ДФС та представники Громадської ради взяли участь у спільній нараді

 

За ініціативи Державної фіскальної служби України та Громадської ради при ДФС України у режимі відеоселектора відбулося спільне засідання керівництва ДФС України, митниць ДФС у регіонах, представників Громадських рад при Головних управліннях ДФС в областях, а також за участю народного депутата України Тетяни Острікової.

Учасники наради обговорили проблемні питання щодо забезпечення ефективного відпрацювання посадовими особами митниць ДФС форм митного контролю, згенерованих системою управління ризиками, а також інші питання взаємодії.

Під час заходу начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев розповів про аспекти співпраці запорізьких суб'єктів господарювання та митних органів та подякував за конструктивне співробітництво. У свою чергу, представники громадськості висловили свої побажання та пропозиції щодо подальшої роботи та спільного вирішення питань, які виникають під час здійснення зовнішньоекономічної діяльності у регіоні.

 

Запорізька митниця ДФС

ТЕМА: Діалог з підприємцями та інститутами громадянського суспільства

Спікер: Начальник митниці ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано