Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Для тих хто бажає побудувати успішну кар’єру !

Дата: 21.02.2019 08:46
Кількість переглядів: 317

Для тих хто бажає  побудувати успішну карєру !

 

В Запорізькій області з 18 лютого по 18 березня 2019 року  стартує Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир». Протягом Місячника фахівці  Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості спільно з представниками освіти за участю роботодавців, успішних підприємців,  молодих  перспективних робітників, майстрів виробництва  будуть знайомити  населення  з розмаїттям професій, потребами ринку праці, основними кроками  правильного вибору професії, та основами побудови карєри.

 Для учнів різних вікових категорій  пройдуть різноманітні профорієнтаційні заходи: конкурси малюнків, рекламних плакатів, презентацій, профорієнтаційні ігри, написання творів - роздумів. Діти, які не визначились з вибором професії, зможуть пройти тестування в центрах зайнятості  та за допомогою профконсультанта  розробити перспективний профорієнтаційний план дій.

Для батьків  будуть запропоновані інтерактивні заходи, практико – орієнтовані семінари, професійні консультації фахівців центрів зайнятості. Батьки дізнаються як   враховувати здібності та інтереси дітей в професійному виборі, як уникнути неузгодженості між професією, яку обрала дитина, її інтересами, можливостями, та потребами ринку праці.

Безробітним будуть запропоновані профорієнтаційні  заходи на відпрацювання  основних аспектів  побудови карєри. Протягом Місячника  вони зможуть прийняти участь в професіографічних екскурсіях  на промислові підприємства міста та області, та ознайомитись  з особливостями  виробництва

Закінчиться Місячник 18 березня 2019 року проведенням підсумкової акції  «Будуй успішно професійну кар’єру» та відкриттям «гарячої лінії» на базі Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості з 10.00 до 15.00. Всі бажаючі зможуть  задати питання щодо професійного визначення, можливості проходження професійного тестування та ін. за телефоном: (06132)21745.

Михайлівська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості      вул. Центральна, 33.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано