Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Організатори підпільного виробництва горілки на Запоріжжі постануть перед судом. Запорізькі юристи фіскальної служби виграли у судових справах на користь держави майже 220 мільйонів

Дата: 10.05.2019 09:29
Кількість переглядів: 255

Організатори підпільного виробництва горілки на Запоріжжі постануть перед судом

 

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Запорізькій області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури направили до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом за підозрою трьох учасників злочинної групи, які організували на території регіону незаконне виготовлення алкогольних напоїв.

Оперативники встановили, що упродовж 2017-2018 років зловмисники у власному приватному домоволодінні та в орендованому гаражному приміщенні налагодили незаконне масове виготовлення алкогольних напоїв з використанням підроблених марок акцизного податку. У подальшому підпільну продукцію під виглядом горілки заводського виробництва вони реалізовували мешканцям Запорізької області.

За результатами проведених обшуків було вилучено понад 4 тонни спирту, 2 тонни алкогольного фальсифікату, обладнання для масового виробництва сурогату, а також більше 6 тисяч підроблених марок акцизного податку України.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Операція «Акциз-2016»

Спікер: Фахівець ГУ ДФС

 

Запорізькі юристи фіскальної служби виграли у судових справах на користь держави майже 220 мільйонів

 

У Запорізькому регіоні з початку року судові органи розглянули 166 справ, де однією зі сторін виступала фіскальна служба області.

На користь органів ДФС винесено 109 судових рішень на загальну суму 219,8 мільйона гривень, що складає 65,6 відсотка від кількості матеріалів та 78,2 відсотка – від суми. У 57 судових спорах на суму 61,3 мільйона гривень судді підтримали позицію платників.

За позовами суб'єктів господарювання до фіскальної служби області поточного року розглянуто 147 справ, з яких 93 (63,3%) – на користь податківців на суму 97,5 мільйона (61,4%), 54 справи (36,7%) виграли платники на суму 61,3 мільйона.

Під час засідань з розгляду справ за позовами органів ДФС до платників у 84 відсотках випадків суди винесли рішення на користь держави (16 справ на суму 122,2 мільйона).

Усього станом на 1 травня 2019 року в судах різних інстанцій знаходилось 2278 справ на загальну суму 3 мільярди 772,7 мільйона гривень, серед яких – матеріали про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень, про стягнення податкової заборгованості тощо.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Судові процеси

Спікер: Фахівець ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано