Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Валерій Манько: "Запорізькі підприємства на 10 мільйонів збільшили відрахування екологічного податку"

Дата: 22.05.2019 14:36
Кількість переглядів: 247

З початку року підприємства Запорізького регіону сплатили 83,4 мільйона гривень екологічного податку. Порівняно з минулорічними показниками надходження збільшились майже на 10 мільйонів.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, із загальної суми до державного бюджету спрямовано 38 мільйонів, до місцевих скарбниць – 45,4 мільйона гривень екологічного податку. Середньомісячні відрахування зросли до 21 мільйона, що майже на 2,5 мільйона більше, ніж торік.

За чотири місяці найбільші платежі забезпечили суб'єкти господарювання м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – понад 66 мільйонів, Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 7 мільйонів, м. Запоріжжя – 6 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 997 тисяч, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 934 тисячі, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 933 тисячі.

Усього в Запорізькому регіоні зареєстровано 2707 платників екологічного податку.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

Сплачуєте ЄСВ? Перевірте правильність рахунків!

 

Фіскальна служба Запорізької області нагадує, що з 2 травня 2019 року вступили у дію нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України, для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій у зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС.

Старі рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України, діяли до 26 квітня 2019 року.

Реєстр рахунків для сплати єдиного внеску розміщений на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/214641.html.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Адміністрування єдиного внеску

Спікер: Фахівець ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано