Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізький бізнес збільшив сплату ПДВ на 45 мільйонів гривень

Дата: 24.05.2019 10:00
Кількість переглядів: 266

 

Запорізький бізнес збільшив сплату ПДВ на 45 мільйонів гривень

 

Запорізькі суб'єкти господарювання за перші чотири місяці року сплатили до держбюджету 1 мільярд 41 мільйон гривень податку на додану вартість (без показників великих підприємств, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, рівень надходжень січня-квітня минулого року перевищено на 45,4 мільйона або на 4,6 відсотка.

Близько 61 відсотка від загальної суми забезпечили платники м. Запоріжжя – 634 мільйони, це на 81 мільйон більше, ніж торік. Підприємства та підприємці м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів спрямували до державної казни більш ніж 77 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – майже 70 мільйонів, Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського – 66,7 мільйона, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 44,7 мільйона, Оріхівського та Гуляйпільського – 33 мільйони, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 32 мільйони, Василівського і Михайлівського – 31,5 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського – 26 мільйонів, Якимівського та Приазовського районів – 25,7 мільйона.

Усього в Запорізькому регіоні станом на початок травня на податковому обліку перебувало 9925 платників податку на додану вартість, у тому числі 8998 суб'єктів господарювання-юридичних та 927 СПД-фізичних осіб. Порівняно з минулим роком кількість компаній та підприємців, які сплачують ПДВ, збільшилась на 95.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

Керівники запорізької податкової міліції зустрілися з майбутніми офіцерами

 

Сьогодні керівники податкової міліції Запорізької області відвідали комунальний заклад "Запорізький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою "Захисник" Запорізької обласної ради.

Під час зустрічі начальник оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області Богдан Красюк та начальник слідчого управління фінансових розслідувань Артем Радзівіло повідомили майбутнім офіцерам про основні завдання, які виконує податкова міліція.

Вони наголосили, що діяльність слідчих та оперативних підрозділів зосереджена на чотирьох основних напрямах: запобігання злочинам у сфері оподаткування, їх розкриття, розслідування, розшук платників, які ухиляються від сплати податків,    запобігання корупції та забезпечення захисту працівників служби.

Податкові міліціонери здійснюють контроль за додержанням податкового законодавства, а також оперативно-розшукову, кримінально-процесуальну та охоронну функції. Більш наглядно роботу податківців було представлено у добірці відеосюжетів щодо найбільш резонансних випадків розслідування економічних злочинів. Також юнакам презентували відеоролик, присвячений двадцятиріччю з дня створення податкової міліції.

Оскільки на зустрічі були присутні учні останніх курсів, які вже замислюються щодо подальшого фаху, ліцеїстам розповіли про переваги навчання в Національному університеті Державної фіскальної служби України. Переглядаючи ознайомчий відеоматеріал про діяльність університету, який готує кращих фахівців податкової та митної справи, майбутні абітурієнти активно цікавилися умовами вступу до вузу та перспективами кар'єри співробітників слідчо-оперативних підрозділів.

Наприкінці зустрічі керівники податкової міліції області побажали ліцеїстам успіхів у навчанні, у здобутті вищої освіти та запросили до лав фіскальної служби.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Виховання податкової і митної культури у дітей і молоді

Спікер: Заступник начальника ГУ ДФС - начальник слідчого управління фінансових розслідувань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано