Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Декада служби зайнятості для військовослужбовців в Михайлівській районній філії. Світ різноманітних професій

Дата: 18.06.2019 08:20
Кількість переглядів: 311

Декада служби зайнятості для військовослужбовців в Михайлівській районній філії

 

 

 

        З метою покращення якості надання соціальних послуг військовослужбовцям, у тому числі тим, які брали участь у проведенні антитерористичної операції  та членам їх сімей, підвищення інформованості військовослужбовців, координації дій у вирішенні окремих питань соціального захисту з 10 по 19 червня 2019 проводиться загальнообласна Акція «Декада служби зайнятості для військовослужбовців».

Так, 12 червня 2019 року в Михайлівській районній філії був проведений міні –ярмарок   вакансій за професією «військовослужбовець».

     Як завжди, на захід були запрошені безробітні чоловічої статі віком від 18 до 60 років, які перебувають на обліку в пошуках роботи.

     Перед присутніми   виступив Петрухін Сергій Олегович – молодший сержант, командир відділення взводу забезпечення 55 артилерійської бригади. Ним була проведена інформаційно - роз’яснювальна робота, мета якої – відбір на військову службу за контрактом.

 

Світ різноманітних професій

 

Михайлівська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості продовжує зустрічати гостей з пришкільних таборів. Нещодавно на захід «Світ різноманітних професій» завітали учні 5 та 6 класів ОКЗ «Михайлівський НВК «ЗОШ I-III ступенів – гімназія».  Фахівці з профорієнтації підготували для малечі розважальну програму, під час якої діти розповідали про професії, які вони знають, дізнавались про нові, відгадуючи загадки про різні спеціальності; брали участь у різноманітних вправах: «Ланцюжок професій», «Вгадай професію», «Шифробус».

Всі діти були активними та винахідливими. Гості подякували фахівцям за проведення цікавого заходу. Співпраця продовжуватиметься і надалі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано