Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Можливості «Електронного кабінету» .

Дата: 26.06.2019 11:37
Кількість переглядів: 254

Можливості «Електронного кабінету» .

Василівське управління Головного управління ДФС у Запорізькій області інформує,  платників податків про можливості багатофункціонального сервісу "Електронний кабінет".  Для  користування «Електронним кабінетом» платникам податків необхідно отримати особисті ключі електронного цифрового підпису.

         Зокрема, за допомогою «Електронного кабінету» платники податків – фізичні особи мають можливість перегляду даних щодо:

  • облікових даних платника податків;

         - об’єктів оподаткування (земельні ділянки, житлові будинки, квартири, садові (дачні будинки), гаражі, легкові автомобілі);

         - сформованих податкових повідомлень-рішень та необхідних платіжних реквізитів органів місцевого самоврядування для сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю;

         - розрахунків сум податкових зобов’язань по таких податках; стану розрахунків з бюджетом.

Також, в даному сервісі реалізоване автоматичне заповнення основних реквізитів платіжного доручення на підставі облікових даних платника й відомостей про рахунки для зарахування платежів у бюджети, що дозволяє платникам податків - фізичним особам скоротити час та мінімізувати помилки при заповненні платіжних документів.

         При використанні «Електронного кабінету» платники податків матимуть змогу заощадити свої кошти та час, сплатити зазначені податки в будь-який зручний, у т.ч. неробочий час. Це також позбавляє необхідності відвідувати центри обслуговування платників, банківські установи, тощо.

Спікер: Начальник Василівського управління  ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано