Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

За використання води та надр запорізькі виробники сплатили понад чверть мільярд

Дата: 18.07.2019 09:28
Кількість переглядів: 245

За перше півріччя від добувних підприємств Запорізького регіону до бюджетів надійшло 149 мільйонів гривень плати за користування надрами. Зокрема, до державного бюджету сплачено 102,7 мільйона, до місцевих скарбниць – 46,2 мільйона.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, у порівнянні з відповідним періодом 2018 року надходження збільшились на 25,5 мільйона або на 21 відсоток.

Найбільші платежі забезпечили виробники, що здійснюють діяльність у  Василівському та Михайлівському районах – 132 мільйони. Користувачі надр Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів перерахували 4,2 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 4 мільйони, м. Запоріжжя – 3,6 мільйона, м. Токмак, Токмацького і Чернігівського районів – 2,3 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 1,2 мільйона.

Всього у Запорізькій області зареєстровано 570 суб'єктів господарювання-платників рентної плати за користування надрами.

Крім того, за спеціальне використання води 519 підприємств перерахували 104,2 мільйона гривень рентної плати, у тому числі до державної казни – 57,3 мільйона, до місцевих бюджетів – майже 47 мільйонів.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано