Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Валерій Манько: "Запоріжці спрямували на соціальні видатки понад 4,7 мільярда гривень ЄСВ"

Дата: 08.08.2019 13:05
Кількість переглядів: 242

Валерій Манько: "Запоріжці спрямували на соціальні видатки понад 4,7 мільярда гривень ЄСВ"

 

За сім місяців запорізькі платники податків направили до Пенсійного і соціальних фондів 4 мільярди 731,6 мільйона гривень (не враховуючи великі підприємства, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження єдиного соціального внеску зросли на 749 мільйонів гривень.

Липневий внесок запорізьких роботодавців до скарбниць склав 685 мільйонів, що на сто мільйонів більше, ніж торік.

Керівник фіскальної служби регіону підкреслив, що кожного місяця запоріжці забезпечують на соціальні видатки, в середньому, 676 мільйонів, що перевищує середньомісячний показник семи місяців 2018 року на 107 мільйонів.

Найбільші суми ЄСВ у січні-липні цього року спрямували платники обласного центру – більше 2,5 мільйона гривень. Від суб'єктів господарювання м. Енергодар надійшло 563 мільйони, м. Мелітополь та Мелітопольського району – 425 мільйонів, м. Бердянськ і Бердянського району – 283 мільйони, Вільнянського району – 95 мільйонів, Василівського – 93,6 мільйона, м. Токмак і Токмацького району – 89 мільйонів, Пологівського і Запорізького районів – по 80 мільйонів відповідно, Оріхівського району – 68,6 мільйона, Гуляйпільського району – 54 мільйони тощо.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Адміністрування єдиного внеску

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

Запорізьким підприємцям роз'яснили основні новації у концепції безпеки виробництва і реалізації продукції

 

У Запорізькій міській раді відбулося чергове засідання міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва. Участь у заході взяли керівники департаментів міськради, облдержадміністрації, фахівці фіскальної служби Запорізької області, Запорізької торгово-промислової палати, представники бізнесу та громадських організацій.

Під час заходу підприємцям було презентовано концепцію аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок на підприємствах малого і середнього підприємництва харчової галузі. Учасники наголосили, що дана система (ХАССП) вже працює у багатьох країнах світу. Її основне завдання – забезпечення контролю на всіх етапах виробництва харчових продуктів, будь-яких точок процесу виготовлення, зберігання і реалізації продукції, де можуть виникнути небезпечні ситуації.

Присутні представники бізнесу і влади обговорили шляхи функціонування цієї системи, звернули увагу на законодавчі вимоги та документи, необхідні для впровадження ХАССП.

Також на координаційній раді було розглянуті вимоги Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" та ряд інших питань.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Розвиток малого та середнього підприємництва

Спікер: Фахівець ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано