Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Центри обслуговування платників Василівського управління надають широкий спектр адміністративних та інформаційних послуг

Дата: 22.08.2019 10:15
Кількість переглядів: 230

Центри обслуговування платників Василівського управління надають широкий спектр адміністративних та інформаційних послуг

 

 

Центром обслуговування платників Василівського  управління надається широкий спектр безкоштовних послуг для своїх відвідувачів. Серед них приймання податкової звітності, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України  даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, тощо.

За інформацією сектору обслуговування платників протягом січня-липня 2019 року Василівським управлінням  надано 1843 адміністративних послуг жителям Михайлівського району.

За цей час було видано 732 карток платника податків, 548 довідок про відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано  97 книги обліку доходів і витрат, 29 реєстраторів розрахункових операцій, 77 книг обліку розрахункових операцій та 18 реєстрацій розрахункових книжок, видано 62витяги з реєстру платників єдиного податку.

Для зручності, два рази на тиждень, працівниками Василівського управління проводиться  консультування жителів Михайлівського району  в приміщенні центру надання адміністративних послуг Михайлівської РДА. 

Фахівцями надається кваліфікована консультація щодо заповнення заяв, податкової звітності, та надається  інформація з питань оподаткування.

 

 

 

Начальник Василівського управління                         Н.Соловянова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано