Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Затверджено форму акта інвентаризації обсягів залишку спирту етилового 

Дата: 29.08.2019 08:17
Кількість переглядів: 233

Затверджено форму акта інвентаризації обсягів залишку спирту етилового 

Наказом МФУ від 09.07.2019 № 291 "Про затвердження форми акта проведення інвентаризації обсягів залишку спирту етилового, Порядку його заповнення та подання"  затверджено форму акта інвентаризації обсягів залишку спирту етилового та Порядок його заповнення та подання.

Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування (опубліковано в Офіційному віснику України 20.08.2019 № 63).

Платник податку зобов'язаний у строки, встановлені п. 24 підрозд. 5 розд. XX "Перехідні положення" Кодексу (протягом 20 календарних днів, починаючи з 1 липня 2019 року), подати до контролюючого органу за основним місцем обліку Акт в електронній формі за допомогою засобів інформаційних, телекомунікаційних, інформаційно-телекомунікаційних систем.

Акт складається особою, яка є платником податку - виробником спирту етилового та здійснює його реалізацію, щодо обсягів залишку спирту етилового, наявних у місцях зберігання спирту та ємностях для його транспортування.

Акт складається окремо по кожному акцизному складу / пересувному акцизному складу. В Акті зазначаються обсяги залишку спирту етилового станом на 00:01 01 липня 2019 року.

Інвентаризація обсягів залишку спирту етилового здійснюється відповідно до Положення про інвентаризацію активів та зобов'язань, затвердженого наказом МФУ від 02.09. 2014 № 879, з урахуванням Інструкції з приймання, зберігання, відпуску, транспортування та обліку спирту етилового, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики України від 13.04.2009 № 264.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано