Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

На Запоріжжі надходження ЄСВ зросли майже на мільярд

Дата: 02.10.2019 09:35
Кількість переглядів: 249

На Запоріжжі надходження ЄСВ зросли майже на мільярд

 

За дев'ять місяців запоріжці сплатили до пенсійного та соціальних фондів 6 мільярдів 65 мільйонів гривень єдиного соціального внеску (не враховуючи показники великих підприємств, які зареєстровані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 951 мільйон гривень.

Як поінформував в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, щомісячна сплата ЄСВ склала 674 мільйони. Це на 106 мільйонів більше, ніж торік. Лише у вересні запорізькі роботодавці забезпечили 679 мільйонів гривень ЄСВ.

У січні-вересні найбільші суми єдиного внеску спрямували підприємства і підприємці м. Запоріжжя – 3 мільярди 233 мільйони, від платників м. Енергодар надійшло 719 мільйонів, м. Мелітополь та Мелітопольського району – 541 мільйон, м. Бердянськ і Бердянського району – 365,6 мільйона, Вільнянського району – 122 мільйони, Василівського району – 119 мільйонів, м. Токмак і Токмацького району – 113 мільйонів, Пологівського – 104 мільйони, Запорізького району – 102 мільйони тощо.

Всього на Запоріжжі ЄСВ сплачують майже 122 тисячі суб’єктів господарювання-юридичних та фізичних осіб-підприємців.

 

Нагадуємо, з 1 жовтня змінилися рахунки для сплати ЄСВ, відкриті відповідно до вимог стандарту IBAN. Вони розміщені на субсайті ГУ ДПС у Запорізькій області за посиланням: http://zp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

ТЕМА: Адміністрування єдиного внеску

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано