Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Надходження ПДВ від запорізьких платників зросли на 239 мільйонів

Дата: 22.10.2019 08:52
Кількість переглядів: 271

Надходження ПДВ від запорізьких платників зросли на 239 мільйонів

 

За дев'ять місяців запорізькі платники податку на додану вартість забезпечили до державного бюджету 2 мільярди 540 мільйонів гривень (не враховуючи дані великих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, рівень надходжень до аналогічного періоду минулого року перевищено на 239 мільйонів або на 10 відсотків.

За результатами декларування за січень-вересень запорізькі компанії збільшили обсяги операцій та, відповідно, нарахування податку до бюджету.

Понад 60 відсотків загальної суми перерахували до державної скарбниці платники обласного центру – 1 мільярд 557 мільйонів, що на 233 мільйони більше, ніж торік. Від суб'єктів господарювання м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів надійшло 190 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – 188 мільйонів, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 139 мільйонів, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 89 мільйонів, Якимівського та Приазовського районів – майже 81 мільйон тощо.

Всього на Запоріжжі зареєстровано понад десять тисяч платників ПДВ, зокрема, 9678 СГД-юридичних осіб та 944 фізосіб-підприємця.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано