Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Співпраця – крок до сприяння у працевлаштуванні. Надання послуг особам, які підлягають вивільненню

Дата: 18.12.2019 08:37
Кількість переглядів: 212

Співпраця – крок до сприяння у працевлаштуванні

 

      13  грудня в Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості відбувся профінформаційний захід, мета  якого, як завжди, - сприяння у працевлаштуванні осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості у пошуках роботи.

     Перед присутніми  виступила начальник відділу соціальної роботи комунального закладу «Центр соціальних послуг» Михайлівської селищної ради, Михайлівського району Запорізької області – Федоришина Оксана Володимирівна, яка  надала вичерпну інформацію про «патротанту сім’ю”: поняття та покрокова процедура її створення, права та обов’язки  патронатних вихователей, оплата послуг із здійснення патронату над дитиною.  Створення патронатної сім’ї – один із способів працевлаштування: патронатні вихователі підлягають загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню, а платником єдиного внеску на здійснення цього страхування визначено роботодавця.

      Патронатна сім’я – альтьернатива інтернатним закладам, притулок для дітей та допомога біологічним батькам, які з тих чи інших причин не можуть опікуватись своїми дітьми і на належному рівні виконувати свої батьківські обов’язки. Звернуто увагу на те, що при влаштуванні дитини в сім’ю патронатного вихователя її батьки не звільняються від обов’язку від обов’язку щодо утримання дитини.

    Учасники заходу мали можливість поспілкуватись з заступник начальника Михайлівського бюро правової допомоги Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мороз Тетяною Анатоліївною, яка надала відповіді на всі питання присутніх.

Фото без опису

Надання послуг особам, які підлягають вивільненню

 

    На виконання плану заходів організації роботи Михайлівської районної філії Запорізького ОЦЗ щодо  надання послуг особам, які підлягають вивільненню, 06 грудня фахівцями з працевлаштування проведена зустріч з працівниками УСЗН Михайлівської РДА. Мета - проведення анкетування для збору інформації щодо професійного досвіду, вмінь, здібностей, потреб у розвитку/зміні професії, кар’єрних планів та мотиваційної і психологічної підтримки вивільнюваним працівникам

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано