Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Ветерани-податківці з усієї України підбили підсумки своєї діяльності

Дата: 19.12.2019 10:52
Кількість переглядів: 222

Ветерани-податківці з усієї України підбили підсумки своєї діяльності

 

Сьогодні у режимі відеоконференцзв'язку відбулося розширене засідання Громадської організації "Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України".

Відкриваючи збори, Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов привітав учасників з прийдешніми зимовими святами та наголосив, що податкова служба й у подальшому буде всебічно сприяти ветеранському руху. Також очільник ДПС докладно розповів колегам про реформу служби та поточні пріоритети відомства.

Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Ельвіра Єрмолаєва подякувала керівництву ДПС та Головних управлінь в областях за підтримку спілки, яка сьогодні налічує понад дев'ять тисяч членів – колишніх та нині працюючих податківців.

Також учасники засідання обговорили й поточні питання, зокрема, приведення статутних документів місцевих осередків у відповідність до Закону України "Про громадські об'єднання", підготовку до друку видання "Творчі податківці", присвяченого 30-річчю податкової служби та інші.

Звертаючись до присутніх у залі запорізької податкової ветеранів ДПС, в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський подякував керівниці місцевого осередку Асоціації Валентині Бойко за плідну роботу та висловив найкращі побажання у Новому році всім членам організації.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано