Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

У нашій громаді нещодавно почала свою діяльність Молодіжна рада.

Дата: 28.01.2020 14:50
Кількість переглядів: 208

У нашій громаді нещодавно почала свою діяльність Молодіжна рада.

Представники активної молоді громади у грудні 2019 року відвідали трьохденний навчальний тренінг "ЛІга успіху. Зустріч п'яти королівств" у результаті якого народилася ідея проекту "Дозвілля по новому", спрямованого на активізацію молоді, об'єднання молоді за інтересами та організацію цікавого способу дозвілля.

Методом опитування в приорітеті стало проведення вечірки у стилі Ретро. Силами активістів було зібрано багато речей того часу, та прикрашено ними кімнату танцювального класу у будинку культури с. Плодородне.
Цей захід відвідали понад 25 осіб, більшість з яких були наче з обкладинку журналу минулих років. Атмосфера була дуже теплою та дружньою. Була проведена фотосесія, розважальні конкурси та дискотека у стилі Ретро. Спонсорський внесок зробив Черногор Олександр Сергійович, завдяки якому гості мали смачну кава-паузу.

Успіх цього заходу надихнув на наступний крок, який був цікавий для різної вікової категорії. Молодіжна рада організувала Вечір Настільних Ігор. На цей захід завітало понад 35 осіб, яким було запроновано пограти в цікаві сучасні ігри. Всі гості вечора мали змогу поспілкуватися та отримати позитивний заряд енергії.
Робота молодіжної організації на цьому не завершилась, а лише набирає оберти.

Минулої суботи наша молодь відвідала інтерактивну презентацію в рамках проекту "Американська музика як натхнення" за ініціативою благодійного фонду "Імпульс.юа" і молодіжного культурно-просвітницького центру "Амбасадор" та підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в України. Це був проект про мотивацію, силу духу, віру в себе та шляхи досягнення своєї мети. Наша команда отримала задоволення від цієї дружньої зустрічі, мотивацію та безцінні знання.

Рушійною силою цього молодіжного руху в громаді є Гноєва Ольга Анатоліївна, яка не шкодує своїх сил та часу для розвитку та активізації молоді в нашій громаді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано