Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Представники запорізького бізнесу наголосили на найбільш актуальних питаннях у взаємодії з органами влади

Дата: 03.02.2020 09:11
Кількість переглядів: 195

Представники запорізького бізнесу наголосили на найбільш актуальних питаннях у взаємодії з органами влади

 

Механізми взаємодії між суб'єктами господарювання і владою стали предметом розгляду першого у цьому році засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

У заході, який проходив під керівництвом першого заступника голови Запорізької облдержадміністрації Івана Федорова, взяли участь директорка Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької ОДА Оксана Матвіїшина, начальниця відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями ГУ ДПС у Запорізькій області Вікторія Монастирська, представники громадських організацій, підприємств та приватні підприємці.

Представники малого та середнього бізнесу висловили своє бачення проблем, що виникають під час взаємодії із контролюючими та правоохоронними органами. Після предметної дискусії керівництво обласної влади запевнило підприємців у підтримці та готовності до вирішення питань в межах чинного законодавства.

Також під час заходу присутнім презентували новітні рішення податкової служби у застосуванні касової техніки. Зокрема, було наголошено, що підприємці і компанії можуть відмовитися від традиційних РРО та безкоштовно встановити програмний продукт на будь-який гаджет – смартфон, ноутбук, планшет тощо, який виконуватимуть фіскальні функції.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано