Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Руслан Рачинський: "Запорізькі підприємці сплатили до місцевих бюджетів майже 150 мільйонів гривень єдиного податку"

Дата: 19.02.2020 08:17
Кількість переглядів: 185

Руслан Рачинський: "Запорізькі підприємці сплатили до місцевих бюджетів майже 150 мільйонів гривень єдиного податку"

 

Надходження єдиного податку до місцевих бюджетів Запорізького регіону у січні 2020 року склали 148,9 мільйона гривень.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, підприємці-фізичні особи спрощеної системи оподаткування сплатили майже 85 мільйонів гривень єдиного податку, що на 8,5 мільйона або на 11 відсотків більше, ніж у січні минулого року. Суб'єкти господарювання-юридичні особи поповнили скарбниці на 15 мільйонів, збільшивши відрахування на 9 відсотків. Від сільгоспвиробників надійшло понад 49 мільйонів гривень.

Зокрема, представники малого і середнього підприємництва м. Запоріжжя сплатили 60,8 мільйона єдиного податку, м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів – 16,7 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 13 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 10 мільйонів, майже стільки ж сплатили ФОПи і аграрії Пологівського, Більмацького та Розівського районів. Від токмацьких і чернігівських платників надійшло 8,4 мільйона, василівських та михайлівських – 7,8 мільйона, енергодарських, кам’янсько-дніпровських та великобілозерських – 7 мільйонів, якимівських і приазовських – 5,5 мільйона тощо.

Усього в Запорізькій області за спрощеною системою оподаткування працюють понад 70,8 тисячі суб'єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб, 8,5 тисячі СГД-юридичних осіб та дві тисячі агровиробників.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано