Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

9 травня Україна відзначає День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цьогоріч виповнюється 75 років .

Дата: 08.05.2020 12:49
Кількість переглядів: 246

9 травня Україна відзначає  День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цьогоріч виповнюється 75 років .

Друга світова війна — свідчення прояву патріотизму, великих чеснот воїнів-українців, що боролися проти нацизму. За важких умов, ціною незчисленних утрат вони змогли захистити свій дім і Батьківщину.Жива пам’ять про такі події є застереженням для будь-якої країни, наочним аргументом на користь збереження незалежності, громадянського миру, єдності та злагоди у суспільстві, а також запобіжним фактором від можливості повторення подібного сценарію. Ми повинні пам’ятати великі подвиги наших батьків , дідів , які врятували людство від загрози від нацистського поневолення .Нажаль з кожним роком зменшується кількість учасників та  свідків Другої світової війни .

      На території Плодородненської сільської ради  серед живих залишився лише один учасник  тих  жахливих подій. Це Переверзєв Іван Васильович, 1927р.н. Голова Плодородненської сільської ради Ходирєв Андрій  Васильович разом з  депутатом Чудновець Наталією Володимирівною поздоровили ветерана зі святом Перемоги та побажали  йому міцного здоровя , активного  довголіття, любові від рідних та поваги від оточуючих.

       Подарунки для ветерана підготували підприємці Черногор Віта Миколаївна та Пержинська Ірина Володимирівна. Велика їм подяка за чуйність та небайдужість.

   Всіх мешканців Плодородненської сільської ради вітаємо з великим святом Днем Перемоги у Другій світовій війні . Бажаємо Вам міцного здоровя ,бадьорості духу, щасливого та мирного життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано