Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

До уваги громадян!

Дата: 22.05.2020 09:53
Кількість переглядів: 200

До уваги громадян!

 07.05.2020 приблизно о 15 годині 07 хвилин невідомий за допомогою мобільного терміналу здійснив дзвінок у службу «102» та повідомив неправдиву інформацію про те, що за адресою: Запорізька область, м. Енергодар, вул. Промислова, заміновано Запорізьку атомну електростанцію.

На місце події виїхали спеціалісти ВТУ ГУНП в Запорізькій області, співробітники УСБУ в Запорізькій області та ГУ НП в Запорізькій області. За результатами огляду вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

В подальшому за результатами проведених невідкладних оперативно-пошукових заходів встановлено, що з мобільного телефону зателефонував громадянин України 1974 р.н., уродженець м. Василівка Запорізької області, тимчасово не працює, на теперішній час перебуває на стаціонарному лікуванні у Запорізькій обласній клінічній лікарні (діагноз – психічний розлад), який, здійснив вищевказане завідомо неправдиве анонімне повідомлення терористичного характеру. Після встановлення причетності громадянина  до злочину його затримано та вилучено мобільний термінал, з якого було здійснено анонімний дзвінок з повідомленням терористичного характеру.

За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне впровадження.

Шановні громадяни!

Відповідно до ст. 259 кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано