Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Платники Василівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області забезпечили майже 93 мли. гри надходженнь ЄСВ .

Дата: 12.06.2020 10:00
Кількість переглядів: 289

Платники Василівського управління ГУ ДПС у Запорізькій області забезпечили майже 93 мли. гри

надходженнь ЄСВ .

За п’ять місяців 2020 року платники Василівського та Михайлівського районів перерахували ЄСВ 92998,3 тис.гри. Порівняно з аналогічним періодом минулого року забезпечено приріст надходжень на 4662,бтис. грн.

З початку року перераховано внеску, який нарахований роботодавцями на суми заробітної плати, допомоги по тимчасовій непрацездатності , винагороди за договорами ЦПХ, допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами в сумі 84427,1тис.грн. Від фізичних осіб-підприємців та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність та членів фермерських господарств надійшло ЄВ 8442,1тис.грн. Суми єдиного внеску нарахованого на суми грошового забезпечення батьків-вихователів або добровільна участь пенсійному страхуванні склали 129,1тис.грн.

Василівське управління звертається до всіх суб’єктів господарювання з проханням, своєчасної сплати єдиного соціального внеску, оскільки заборгованість з єдиного внеску ставить під загрозу своєчасність виплати пенсій та призводить до не зарахування страхового стажу працівникам підприємств при виході на пенсію.

Василівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано