Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

а планом реформи, до середини липня цього року передбачено...

Дата: 10.06.2020 13:42
Кількість переглядів: 261

За планом реформи, до середини липня цього року передбачено, що Верховна Рада прийме постанову про утворення в Україні нових районів. У зв’язку з цим, вже зараз треба розуміти, як після ліквідації нинішніх і створення нових районів будуть реорганізовуватися місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, як вирішуватимуться між ними питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та інших зобов’язань.

Проект формату майбутніх районів Мінрегіон направив на погодження до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій та асоціацій органів місцевого самоврядування.

На сьогоднішній день згідно з останніми змінами до перспективного плану майбутніх районів Запорізької області, Плодородненська сільська рада входить до складу Мелітопольського району з центром у місті Мелітополь, Михайлівська селищна рада, Пришибська селищна рада та Роздольська сільська рада увійшли до складу Василівського району з центром у місті Василівка.

Карта майбутніх районів підготовлена на основі пропозицій обласної державної адміністрації та тривалих консультацій з асоціаціями і експертним середовищем, проте це лише перший проектний документ, який ще зазнає змін в ході погоджень та попередніх обговорень на рівні Уряду, перед його схваленням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано