Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

День молоді в Україні!!!

Дата: 26.06.2020 08:11
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Друзі, запрошуємо ознайомитися з заходами з нагоди відзначення Дня молоді в Україні!

Щорічно, із 1994 року, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначає День молоді.

Цьогоріч у зв’язку з поширенням негативних наслідків у суспільстві, викликаних COVID-19, ми повинні бути свідомими та дотримуватися всіх рекомендацій Міністерство охорони здоров'я України щодо карантинних обмежень: мінімізувати контакти з великими групами осіб, обмежитися від відвідування масових заходів та розважальних закладів.

Водночас відзначення Дня молоді є дуже важливим. Свято покликане нагадати про роль молодих людей у розвитку та побудові світу, повсякденні виклики, які стоять на їхньому шляху до розвитку себе, своїх громад та країни.

Тому Міністерство молоді та спорту України спільно з Всеукраїнський молодіжний центр закликають вас пам’ятати про цінності цього свята та відзначати його згідно з усіма рекомендаціями Міністерство охорони здоров'я України.

Ми вже потурбувалися про вас та підготували інфографіку щодо відзначення Дня молоді в регіонах України. Знаходьте картинку свого регіону та обирайте як відзначати День молоді саме вам!

Будьте свідомими та святкуйте разом із #твоєміністерство та #ВМЦ!

Фото без опису

Запрошуємо на офіційне відкриття державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр» у рамках відзначення Дня молоді в Україні!

У рамках відзначення Дня молоді в Україні Міністерство молоді та спорту України та ДУ «Всеукраїнський молодіжний центр» запрошують вас на знакову подію для молоді – відкриття державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр».
Пріоритетні напрями діяльності Центру - розвиток молодіжної інфраструктури, активізація участі молоді, розвиток компетентностей та спроможності молоді, національно-патріотичне виховання.
Окрім цього, планується запустити онлайн-марафон «Молодь на зв’язку». В онлайн-форматі ми спілкуватимемося з молоддю з різних куточків України. Будемо висвітлювати успішний досвід та інструменти молодіжної роботи, що існують у різних громадах нашої країни!
Під час марафону також відбудеться презентація проєкту «Молодіжна політика в України: аналітика, політика, практика».

Долучитися до спільного відзначення Дня молоді ви можете за посиланням або через наші сторінки в соціальних мережах:
Департамент молодіжної політики Мінмолодьспорту: FacebookYouTube
ДУ «Всеукраїнський молодіжний центр»: FacebookInstagram

 

© 2020 Міністерство молоді та спорту України, Розсилка новин департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України.
Департамент молодіжної політики міністерства молоді та спорту України



Адреса для документів та зустрічей:

Міністерство молоді та спорту України

Еспланадна 42

Київ 01601

Ukraine

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано