Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Школа чемпіонів у селі Запорізької області

Дата: 30.06.2020 15:22
Кількість переглядів: 267

Фото без опису В селі Братське Запорізької області є невеликий спортзал, в якому тренуються чемпіони України та області. В ньому близько 10-15 стареньких тренажерів, штанги, гирі, гантелі. А ще - нагороди: кубки, медалі та грамоти займають весь тенісний стіл. "Нагороди усі цінні", - каже тренер Ярослав Нагорняк. Спортсмени пам'ятають кожне змагання і складнощі, які треба було побороти. Вихованці Ярослава уже завоювали більше 500 медалей. Найвища - за чемпіонство України.

Фото без опису

Медалі спортсменів спортзалу с. Братське, фото: Суспільне

Займаються в в залі переважно хлопці з Братського і сіл навколо. Але нещодавно долучилася перша дівчина. Ярослав Нагорняк особливо пишається таким поповненням.

Хлопці намагаються не пропускати тренування. Адже це чи не єдина можливість зайнятися спортом в навколишніх селах.

Фото без опису

Учасники секції важкої атлетики, фото: Суспільне

Вихованець спортивної секції Олександр Бочаров - чемпіон України з важуої атлетики. Він почав займатися у восьмирічному віці. Привів на тренування брат. У 10 років Олександр вперше потрапив на змагання. І з того часу все закрутилося. Зараз каже: порахувати всі медалі дуже складно. Кількість медалей вже перевалила за третій десяток.

Фото без опису

Олександр Бочаров - чемпіон України, фото: Суспільне

Таких хлопців із села тут багато. Тренер Ярослав Нагорняк привчає дітей до дисципліни: “Відзаймався, все поскладав на місце. В нас інвентар не простоює - не ржавіє. А так за ним доглядаємо самостійно”

Фото без опису

Тренер секції важкої атлетики Ярослав Нагорняк стежить за виконанням вправ, фото: Суспільне

Місцеве фермерське господарство допомагає із фінансуванням секції та поїздками. Тому діти можуть брати участь у багатьох турнірах. Чемпіон України Олександр Бочаров повинен був навіть їхати на міжнародні змагання. Але, на жаль, Україна не заплатила штраф федерації, яка організовувала змагання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано