Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Ще 15 тисяч запоріжців зможуть користуватися програмними РРО та іншими електронними сервісами

Дата: 04.08.2020 14:40
Кількість переглядів: 200

Ще 15 тисяч запоріжців зможуть користуватися програмними РРО та іншими електронними сервісами

 

З початку року 14959 запорізьких платників податків звернулися за отриманням електронних довірчих послуг. Фахівці податкової служби регіону видали їм 34312 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, у порівнянні з минулим роком кількість клієнтів запорізьких підрозділів Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС збільшилась майже на 4 тисячі, а виданих електронних ключів – на 5,3 тисячі.

Нагадаємо, що 1 серпня бізнес вже може використовувати програмні РРО для проведення розрахункових операцій під час продажу товарів і послуг, торгівлі валютними цінностями, приймання готівки для подальшого її переказу. Програмний продукт можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту Державної податкової служби. Однак, для того, щоб зареєструвати ПРРО необхідно мати діючий кваліфікований сертифікат відкритих ключів. Реєстрація ПРРО в ДПС здійснюється на підставі електронної заяви, яку можна сформувати та подати за допомогою Електронного кабінету, або будь-якого іншого програмного забезпечення, яким користується суб’єкт господарювання, і подати через Єдине вікно подання електронної звітності.

Докладна інформація про порядок отримання ключів, всі необхідні документи, зокрема і для програмних РРО, розміщена на сайті Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС: https://acskidd.gov.ua/etrusted-services

Крім того, віддалено можна повторно згенерувати сертифікати за електронним запитом.

 

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано