Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Про складні моменти в роботі запорізьких підприємств за круглим столом

Дата: 19.08.2020 10:05
Кількість переглядів: 202

Про складні моменти в роботі запорізьких підприємств за круглим столом

 

Начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов провів робочу зустріч із головою Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Олександром Головком, віце-президентом Запорізького обласного союзу промисловців та підприємців (роботодавців) "Потенціал", народним депутатом України І скликання Олександром Білоусенком та генеральним директором ТОВ "Дніпрокераміка" Андрієм Чеберком.

Приводом для чергової зустрічі стали нагальні проблеми функціонування окремих підприємств Запорізької області. Під час обговорення Роман Афонов зазначив, що сьогоденна робота органів ДПС спрямована винятково на розвиток партнерства з платниками податків. Відбувається постійне вдосконалення сервісних послуг, підвищується рівень обслуговування мешканців області, впроваджуються нові ІТ-рішення. Крім того, в центрі уваги податкової служби регіону залишається детінізація економічних процесів та створення конкурентних умов для чесного бізнесу. Тож, сумлінні платники податків завжди можуть розраховувати на відкритий діалог та підтримку в межах повноважень служби.

Учасники зустрічі також обговорили законодавчі новації, особливості діяльності суб'єктів господарювання в наявних умовах та формат подальшої взаємодії. Роман Афонов запевнив, що податкова служба регіону налаштована на співробітництво та готова адекватно реагувати на потреби бізнесу.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано