Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Скористайтесь можливостями Електронного кабінету платника.

Дата: 14.09.2020 09:24
Кількість переглядів: 224

Скористайтесь можливостями Електронного кабінету  платника.

 

Василівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області нагадує, що для створення якісних умов обслуговування платників, спрощення процедури взаємодії платників податків і податкових органів та прискорення електронного документообігу між ними, Державною податковою службою  розроблена та підтримується в актуальному стані інформаційно-телекомунікаційна система «Електронний кабінет» платника.
        Електронний кабінет дає можливість платнику податків працювати з органами податкової служби в режимі on-line. При використанні  сервісу, кожен платник має змогу, крім подання звітності, самостійно перевіряти розрахунки з бюджетом (нараховано, сплачено, переплата, податковий борг, штрафні (фінансові) санкції, пеня), а також здійснювати сплату податків, зборів і платежів.

Електронний кабінет має  відкриту (загальнодоступну) частину, вхід до якої відбувається без ідентифікації користувача, та приватну (особистий кабінет), якою платник податків має можливість користуватися за допомогою ключа кваліфікованого електронного підпису будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Скориставшись відкритою частиною Електронного кабінету платники мають можливість отримати інформацію  з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності тощо.

У приватній частині Електронного кабінету, після ідентифікації платника, будуть доступні сервіси:

- «Облікові дані платника».
- «Перегляд звітності».
- «Введення звітності».
- «Вхідні/вихідні документи»

- «Листування з ДПС»
- «Стан розрахунків з бюджетом» та інші.

Для фізичних осіб в Електронному кабінеті об’єднано сервіси для громадян , які надають можливість:
- доступу до реєстраційних даних та даних про об’єкти оподаткування (рухоме та нерухоме майно, відомості про які надходять до ДПС з відповідних реєстрів інших державних органів);

- доступу до сформованих податкових повідомлень – рішень щодо сум нарахованих податкових зобов’язань з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю;

- подання декларації про майновий стан і доходи;

- отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

 

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Василівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області

 

Начальник управління                                        Наталія СОЛОВЯНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано