Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

У січні держбюджет отримав від запорізьких платників податків 786 мільйонів

Дата: 04.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 158

У січні держбюджет отримав від запорізьких платників податків 786 мільйонів

 

У січні поточного року запорізькі платники податків спрямували до державного бюджету 786 мільйонів 330 тисяч гривень (за оперативною інформацією та без показників великих платників). Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, сплачена сума на 30 відсотків перевищила минулорічну, додаткові надходження склали 185 мільйонів.

Понад 60 відсотків доходів скарбниці сформував податок на додану вартість – за перший місяць запорізькі компанії і підприємці направили 482,5 мільйона, що на 107 мільйонів або на 28 відсотків більше, ніж торік.

Роботодавці і мешканці регіону сплатили 216 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, зростання показників до аналогічного періоду попереднього року становить 64,6 мільйона або 43 відсотки.

Військового збору надійшло понад 55 мільйонів, що у порівнянні із січнем 2020 року на 7,8 мільйона або на 16 відсотків більше.

Крім того, представники бізнесу, організації і установи перерахували до бюджету 21 мільйон гривень податку на прибуток, 2,5 мільйона гривень акцизного податку з ввезених на територію України підакцизних товарів, 2,2 мільйона гривень рентної плати за користування надрами, 800 тисяч гривень екологічного податку тощо.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

 

 

 

 

Обережно: шахраї знову "збирають" фінансову допомогу!

 

Зловмисники за допомогою відпрацьованої схеми здійснили чергову атаку на запорізьких підприємців. Афера полягає в наступному: платнику податків телефонують нібито з податкової і від імені певної посадової особи пропонують вирішити питання із не проведенням перевірки за певну винагороду.

На цей раз шахрайські дії зафіксовані у Пологівському районі. Там телефонні дзвінки надходили з номерів: (050) 142-16-10 та (066) 705-89-32. Невідомі особи представлялись завідувачем Пологівського сектору податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок та просили надати фінансову допомогу начальнику Пологівської ДПІ з метою уникнення проведення "перевірки з ДПС України".

Застерігаємо платників податків, подібні дзвінки або повідомлення – це один із видів злочинної схеми наживи на довірливих громадянах. Радимо бути пильними, ретельно перевіряти інформацію і у подібних ситуаціях повідомляти правоохоронні органи.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано