Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

6840 запоріжців отримали електронні ключі у податковій службі

Дата: 01.04.2021 09:23
Кількість переглядів: 176

6840 запоріжців отримали електронні ключі у податковій службі

 

У першому кварталі за електронними ключами до податкової служби регіону звернулись 6840 платників. Спеціалісти підрозділів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС видали запоріжцям 16234 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, процедура отримання електронних ключів безкоштовна і потребує мінімальний пакет документів, а вже зареєстровані користувачі мають можливість самостійно в режимі онлайн повторно формувати сертифікати. Дистанційний сервіс доступний за лінком: http://acskidd.gov.ua/manage-certificates.

Для надання ЕДП користувачу необхідно ознайомитись з Регламентом та умовами Договору, а також попередньо записатися до відповідного пункту обслуговування. Режим роботи підрозділів та контактна інформація розміщені за посиланням: https://acskidd.gov.ua/contacts.

Докладно про отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних реєстраторів розрахункових операцій: https://acskidd.gov.ua/etrusted-services.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано