Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Оголошення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 12.05.2021 14:47
Кількість переглядів: 237

Оголошення

про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

 

Керуючись рішенням  сесії Плодородненської  сільської  ради  від 28 березня  2019 року № 31 «Про затвердження Порядку продажу земельних ділянок несільськогосподарського  призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, що є власністю фізичних та юридичних осіб» та  додатку № 2 «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна», на виконання рішень Плодородненської  сільської  ради  від 14.09.2018 р. за  № 14 «Про  надання  дозволу на продаж земельної ділянки   під майном за  адресою с. Плодородне, вул. Шмідта, 9-а» та від 06.10.2020 р.  за  № 51 “ Про  надання  дозволу на продаж земельної ділянки   під майном за  адресою с. Молодіжне, буд. 44 -а ”, Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення оголошує конкурс на відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки наступних земельних  ділянок комунальної власності, які знаходяться    в  межах населеного пункту на території    Плодородненської  сільської ради   Мелітопольського (Михайлівського) району з метою продажу:

 № 1 - 0,1152 га (кадастровий номер: 2323385500:07:010:0002) - с. Плодородне, вул. Шмідта, 9 а; цільове призначення земельної ділянки -  03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

 № 2 - 0,0399 га (кадастровий номер: 2323384400:12:002:0002) -  с. Молодіжне, 44-а; цільове призначення земельної ділянки - 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Підставою для виконання оцінки суб’єктом оціночної діяльності є договір про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, укладений з переможцем конкурсу.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок та ліцензії на виконання землеоціночних робіт відповідно до вимог Закону України «Про оцінку земель» та Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» та подають голові Комісії:

  • заяву на участь у Конкурсі за формою згідно з додатком 1 до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, затвердженого рішенням  сесії  Плодородненської сільської  ради  28  березня  2019 року за № 31  Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення
  • копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента - фізичної особи - підприємця);
  • згода на обробку персональних даних (для претендента - фізичної особи - підприємця);
  • копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);
  • копія(ї) ліцензії(й);
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювачів;
  • кількість звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок, що складені за попередні 24 місяці учасником конкурсу,  у тому числі щодо подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням.

Конкурсна  пропозиція  претендентів подається в запечатаному конверті на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс з відбору виконавців послуг з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна”  із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, строків виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт.

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

   Приймання заяв припиняється за п’ять робочих днів до дати проведення конкурсу.

У разі невідповідності документів вимогам чинного законодавства, пункту 3.4. «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна», порушення строків подання конкурсної документації, а також у разі подання неповного пакета документів, заява на участь у конкурсі не розглядається.

Строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки – 15 календарних днів.

Конкурс відбудеться  14 червня  2021 року о 14 год. 00 хв. у приміщенні Плодородненської  сільської  ради: Запорізька область   Мелітопольський (Михайлівський ) р-он.  с. Плодородне, вул. Миру, буд. 11.

Кінцевий строк подання конкурсної документації  07  червня  2021року.

Місцезнаходження Комісії: с. Плодородне  вул. Миру буд.11.

Контактні телефони: (06132) 9-51-31, 0972360307, 0673056809

 

 

                                                                                                                             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано