Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

З 7 до 30 червня 2021 р. відкрито набір кандидатів до Молодіжної ради при Плодородненській сільській раді.

Дата: 03.06.2021 11:06
Кількість переглядів: 907

З 7 до 30 червня 2021 р. відкрито набір кандидатів до Молодіжної ради при Плодородненській сільській раді.   До її складу увійдуть молоді люди віком 14-35 років з активною життєвою позицією, які хочуть працювати в команді однодумців та бажають взяти участь у прийнятті рішень, які стосуються молоді. Молодіжна рада  - це платформа для реалізації громадських ідей та проектів.

Усім охочим долучитись до Молодіжної ради при Плодородненській сільській раді необхідно заповнити анкету та надати її у будь-який із запропонованих способів, що є найбільш зручним для кандидата:

  • принести заповнену анкету до Плодородненської сільської ради за адресою: вул. Миру, 9 (Плодородненський СБК 2-й поверх)
  • відсканувати  та надіслати анкету на електронну пошту:  plod.osvita@ukr.net

Молодіжна рада при Плодородненській сільській раді є консультативно-дорадчим органом. Члени молодіжної ради навчатимуться, як працювати у команді, вивчатимуть принципи демократії та врядування, надаватимуть пропозиції щодо реалізації молодіжної політики. Вагомою частиною діяльності ради становитимуть також активності для молоді, проєкти та соціально-культурні заходи.

У разі виникнення додаткових запитань, пишіть нам на пошту plod.osvita@ukr.net, kseniya2134ludmila@gmail.com, або ж телефонуйте за номером 0681851155.

Фото без опису

АНКЕТА

кандидата до складу Молодіжної ради при


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано