Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Програма стимулювання зайнятості та розвитку підприємництва

Дата: 13.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 353

Агенція трансформацій «M.CLASS» пропонує до Вашої уваги безкоштовний зразок Цільової програми стимулювання зайнятості та розвитку підприємництва для запровадження у територіальних громадах України.

Документ у PDF форматі прикріплено до цього листа. Документ у форматі Word можна БЕЗКОШТОВНО завантажити за посиланням після короткої реєстрації. Посилання буде активним до 6 жовтня 2021р. 

У цьому документі описано вже апробований дієвий механізм стимулювання створення нових робочих місць, активізації окремих галузей економіки та пожвавлення економічних процесів  у громадах загалом. Апробація програми відбулася протягом квітня – липня 2021р. на території Тростянецької територіальної громади Львівської області в межах проєкту «Акселератор зайнятості для ОТГ: відповідь на економічні виклики для громад в умовах пандемії» (ініціатива підтримана у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку»).

 

У пропонованій Програмі, детально розписано механізм співфінансування створення нових робочих місць із залученням бюджетних та приватних коштів. Наведено зразки документів, проєкти рішень, положення про конкурсну комісію, критерії оцінки Бізнес-проєктів та інша інформація, необхідна для впровадження Програми у Вашій громаді.

Ця Програма ідеально підійде для тих громад, які хочуть стимулювати проєкти з розвитку:

·        інновацій,  

·        туризму,

·        легкої промисловості,

·        виробництва та переробки продукції сільського господарства,

·        виробництва крафтової продукції,

·        та загалом стимулювання розвитку місцевих брендів.

 

Закликаємо Вас передбачити кошти у місцевому бюджеті на 2022р. для реалізації цієї Програми на території Вашої громади. Реальні життєві приклади, яких Ви можете досягнути завдяки реалізації цієї Програми, можна переглянути за посиланням.

 

Якщо у Вас виникнуть запитання щодо запровадження Програми, будь ласка, надішліть нам листа на  електронну адресу agency.m.class@gmail.com Ми з радістю допоможемо адаптувати її до потреб Вашої громади.

Детальніше, про діяльність та проєкти Агенції трансформацій «M.CLASS», Ви можете ознайомитися на нашій FB сторінці.

--

З повагою, 
Команда Агенції трансформацій "M.CLASS"
 

Зразок цільової програми стимулювання зайнятості та розвитку підприємництва

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано