Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

З 5 грудня по 29 лютого в місті Мелітополь проходив зимовий турнір з міні футболу «Dimiors Winter Cup» , котрий зібрав 20 кращих команд з міста Мелітополь та прилеглих йому районів. Плодородненську ОТГ у турнірі «Dimiors Winter Cup» представляли ко

Дата: 25.01.2022 13:04
Кількість переглядів: 269

З 5 грудня по 29 лютого  в місті Мелітополь проходив зимовий турнір з міні футболу «Dimiors Winter Cup» , котрий зібрав 20 кращих команд з міста Мелітополь  та прилеглих йому районів. Плодородненську ОТГ у турнірі «Dimiors Winter Cup» представляли команда «Братське» за підтримки Пержинського В.Л.

Турнір проходив у чотирьох групах  по п’ять команд, перші дві команди  в групах виходять до 1/4 фіналу. Команда «Братське» шляхом жеребкування потрапила до групи А,  у котрій її очікували у суперники команди «Колос» Приазовське , «Оптімус»  м.Мелітополь , «Мирне» Мелітопольський район, «Спортинг» м.Акимівка. Наша команда впевнено грала в груповому етапі «Dimiors Winter Cup», вигравши команди «Спортинг», «Оптімус», «Мирне» уступивши лише «Колосу». Посівши другу сходинку команда «Братське» відправилась до 1/4 фіналу, де її очікувала зустріч із командою «Ringroup» м.Мелітополь,  яка з легкістю посіла перше місце в групі В.

У плей-офф команда «Братське» з перших хвилин почала набирати обертів, затиснувши місцеву команду «Ringroup» на своїй частині поля. Гол за голом хлопці рухались до перемоги, у той час, як у команди з Мелітополя нічого не вдавалося, впевнена перемога нашої команди з рахунком 5:1.

У півфінальній грі наша команда зустрілася з сильним суперником, командою «Прометей» м. Мелітополь, котра у 1/4 фіналу  у напруженому матчі здобула важку перемогу  9:6 над принциповим суперником командою «Мотор» м. Мелітополь.  Матч проходив у рівній запеклій боротьбі на футбольному полі, ініціатива переходила від команди, до команди на протязі усього поєдинку. Нажаль драматичний поєдинок склався не на нашу користь, прикра поразка 5:4. За підсумками півфінальних протистоянь 29 лютого команди «Братське» та «Колос» розіграють між собою бронзові нагороди, а команди «Прометей» та «Аякс» визначать між собою володаря «Dimiors Winter Cup».    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано