Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Новорічні подарунки

Дата: 21.12.2023 22:11
Кількість переглядів: 29

        Новорічних та різдвяних свят чекають всі із нетерпінням, а особливо діти, які були вимушені лишити свої домівки  через агресію рф.

       Що є приємним для дитини? Звичайно любов та піклування батьків, підтримка та розуміння  оточуючих.

         Дитячий солодкий подарунок – це та маленька, але необхідна стабільність, яка каже дітям, що ми, дорослі, поряд, ми завжди готові їх захистити, ми стоїмо на боці світла і віри в те, що добро обов’язково переможе зло.

        До новорічних свят Плодородненською громадою було закуплено та вручено  новорічні подарунки для дітей внутрішньо-переміщених осіб віком  від 0-14 років.  19 грудня 48 дітей   громади отримали солодкі подарунки в приміщенні ХАБУ Плодородненської громади за адресою м. Запоріжжя вул.Козача,буд. 35,  ще 19  діток отримають свої подарунки поштою.

     Всіх мешканців  громади вітаємо з прийдешніми Різдвяними та Новорічними  святами  і хочемо побажати, щоб у наступному році Бог подарував нам перемогу і всі українці, які втратили домівки, знайшли нові або мали можливість повернутися після завершення війни до себе додому!!!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано