Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Дата: 12.10.2018 13:47
Кількість переглядів: 452

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

КУ «Плодородненська НВК І-ІІІ ступенів» повідомляє про наміри з проведення робіт, що пов’язані з реконструкцією КУ «Плодородненська НВК І-ІІІ ступенів» за адресою: вул. Генкіна 32, с. Плодородне Михайлівського району Запорізької області. Комплексне утеплення з заміною вікон Проектними рішеннями передбачається: реконструкцію елементів фасаду для забезпечення надійної експлуатації будинку культури та з метою енергозбереження, а саме: утеплення зовнішніх стін та цоколю утеплювачем з облицованням фасадними касетами; утеплення укосів; влаштування внутрішніх укосів вікон та дверей; утеплення фундаменту, заміна дерев’яних вікон на металопластикові; влаштування вимощення навколо будівлі.

 

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Плодородненська сільська рада Михайлівського району Запорізької області  повідомляє про наміри з проведення робіт, що пов’язані з реконструкцією покрівлі Плодородненського сільського будинку культури за адресою: вул. Миру 9, с. Плодородне Михайлівського району Запорізької області.

Проектними рішеннями передбачається: реконструкція елементів покрівлі для забезпечення надійної експлуатації будинку культури та з метою енергозбереження, а саме: заміна покриття покрівлі, заміна аварійних слухових вікон, заміна обрешітки покрівлі, утеплення горищного перекриття, огородження покрівлі, улаштування ходових мостиків на горищі, відновлення систему організованого водовідведення, влаштування снігоутримувачів на покрівлі, заміна вікон на головному та бокових фронтонах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано