Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Наші земляки - Чемпіони України!

Дата: 06.12.2018 08:53
Кількість переглядів: 346

Наші земляки - Чемпіони України!


28 – 29 квітня в м. Кривий Ріг проходив чемпіонат України 2018 року з пауерліфтингу та окремих його дисциплін, які проводилися в рамках федерацій WPC та AWPC (World powerlifting congress). На ці змагання прибуло понад 350 спортсменів з усіх куточків України та два учасники з Молдови.
У перший день змагань виступали учасники федерації AWPC (Аматорська ліга). Честь Михайлівського району в цих змаганнях захищав майстер спорту з жиму лежачи (WPA)
Олександр Капустін із села Братське. Він виступав у жимі штанги лежачи з екіпіруванням. В останньому підході Олександр підкорив вагу в 180 кг, що дало йому змогу посісти перше місце в своїй ваговій категорії.
Наступного дня в запеклу боротьбу вступили представники WPC (професіонали), серед яких були майстер спорту міжнародного клаcу (AWPC) Сергій Капустін (вагова категорія до 90 кг) та майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу (RAW 100) Віктор Данилюк (вагова категорія до 125 кг).
Велика кількість титулованих і сильних учасників зробила змагання зі станової тяги найвидовищнішими. Боротьба йшла в кожному підході, та кожний піднятий кілограм міг стати вирішальним. У цій запеклій боротьбі Сергію підкорилася штанга в 280 кг, що дало змогу перемогти і здобути золото!
Віктор в останньому підході встановив власний рекорд, впевнено виконавши вправу з вагою 330 кг! Вигравши у своїй ваговій категорії, він став абсолютним чемпіоном із цієї дисципліни. І знову представники Михайлівщини показали високий рівень та професіоналізм: три учасники – три золоті медалі.
Учасники висловлюють подяку Ярославу Нагорняку, який допоміг у підготовці до змагань. Велика вдячність і організаторам чемпіонату за високий рівень їх проведення. А всім спортсменам хочеться побажати нових рекордів, легких штанг і головне – без травм.

Кор. “МН”.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано