Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Цей величний день!

Дата: 06.12.2018 08:55
Кількість переглядів: 321

Цей величний день!

9 травня - пам’ятний день для всіх, хто вдячний нашим ветеранам Другої світової війни за наше світле мирне життя. Вшанували подвиг героїв і в Плодородненській громаді тематичним заходом.
Всіх присутніх було запрошено на мітинг-реквієм, на якому прозвучали слова вдячності та шани від голови А.В. Ходирєва. Ведучі О.А. Гноєва та Ю.С. Коропова зворушливими рядками привітали присутніх зі святом Перемоги над фашистськими загарбниками. Гарно заспівали дуетом
Ю. Коропова та Т. Шкаруба. Також взяли участь у заході і учні Плодородненського НВК, підготувавши блок пам’яті тих страшних часів.
Далі був святковий концерт «Любов та війна», в ролі любові і війни були Катерина Тумко та Тамара Єсипчук . Вони символізували протистояння двох великих сил. Танцювальний колектив «Жасмін», керівник О.А.Гноєва, подарували глядачам патріотичні композиції у виконанні середньої та старшої груп. Ансамбль «До-мі-солька», керівник Ю. Коропова, заспівали «О той весне». Дует Юлиї Гноєвої та Валерії Тимофеєвої виконали композицію «Прадедушка». Також прозвучали пісні у виконанні дуетів Н. Кобан та П.Щербина, А.Баранець та Т. Єсипчук , А. Бурико та Т. Єсипчук, М. Россол та О. Малєєва, солістів Т. Шкаруби, Ю. Коропової, Н. Пилипяк , М. Россол, П. Щербини.
Найяскравішим номером цього концерту став виступ наймолодших учасників, вихованців середньої групи Плодородненського ДНЗ, керівник С. Малюга, з танцювальною композицією «Ми солдати», вони отримали найбурхливіші оплески.
Вокальний ансамбль «Берегиня», керівник А. Бурико, виконали пісні «На солнечной поляночке» та «Перемога».
Третьою частиною заходу був виступ духового оркестру Михайлівського РБК, польова кухня. Всі бажаючи мали змогу скуштувати смачну солдатську кашу.
Дякуємо за спонсорську допомогу Л.В. Кашляковій, В.Л. Пержинському, А.В. Резунову, В.М. Черногор, Н.В. Романкевич.

А.Я. БУРИКО, завідувач Плодородненським СБК.

Редакція газети "Михайлівські новини"Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано