Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Гучне слово “Перемога”

Дата: 06.12.2018 08:56
Кількість переглядів: 331

Гучне слово “Перемога”

9 травня 1945 року наші батьки, діди та прадіди ціною великих зусиль на фронті та в тилу принесли нам величезне свято – День Перемоги! Це наші солдати крізь полум’я битв йшли до бажаної Перемоги. Завжди всі, хто залишився з нами, будуть пам’ятати страшні події тієї страшної війни. Ми, нащадки воїнів–переможців, завжди будемо пам’ятати їх подвиг, їх незламний дух, з яким вони захищали свою рідну землю, свою Батьківщину. Пам’ятати – це наш обов’язок і перед тими, чиї мрії були зруйновані, чиї долі були розбиті.
8 травня у клубі села Молодіжне відбувся вечір пам’яті до дня Перемоги за участі артистів художньої самодіяльності сіл Молодіжне, Солодке та Мар’янівка. Розпочали свято піснею “9 Травня” (Наталія Крикун), потім ведуча вечора Ольга Крикун привітала усіх присутніх зі святом Перемоги. Пісню «Дай, Боже, сили нашим солдатам» виконала Ксюша Крикун. Упродовж вечора пісні виконували Ірина Данило, Світлана Семенова, Сергій Самцов, Наталія Горбунова, Людмила Рекрут, Олена Музичук, гурт «Мальви» (Л. Семенова, Н. Кас’янець, І. Ходирєва, Ю. Капраль) та ветеран сцени Людмила Матюха. У святі також взяли участь і наші маленькі зірочки Дарина Свідовська та Олена і Настя Д’яченко, прочитавши вірші про Перемогу. Власні вірші протягом вечора читала і Світлана Семенова. Жодного свята не оминають і наші «Супербабусі» зі своїми мініатюрами, які з захопленням сприймають глядачі. Від себе і усіх односельців хочемо привітати Ксюшу Крикун, яка увійшла до фіналу, взявши участь у талант–шоу «Голос діти. Михайлівщина», від усього серця бажаємо тобі, наша маленька зірочко, перемоги. Ще зовсім маленькою Ксюша виступала у нашому клубі, її завжди підтримували батьки, а мама завжди вчила Ксюшу співати, бо й сама має дуже гарний голос.
Не оминув нас увагою і голова Плодородненської сільської ради, привітавши усіх з Днем Перемоги, також він вручив грамоти усім учасникам свята. І хай це невеличка відзнака їхнього таланту, але усім було приємно, що про них не забули.
Слава усім солдатам, робітникам тилу, всім поколінням Великої Перемоги. В наших серцях ви - вічні герої, які перемогли у тій страшній війні.

С.В. Васик,
завідувач Молодіжненськім СК.

Редакція газети "Михайлівські новини"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано