Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

МИ ЄДИНІ

Дата: 06.12.2018 09:01
Кількість переглядів: 375

МИ ЄДИНІ

23 серпня в Плодородненському будинку культури пройшов урочистий захід, присвячений Дню Прапора та 27-ої річниці Незалежності України. Зранку на подвір’ї СБК був піднятий жовто-синій стяг, який прикрасив цей чудовий день, та пройшла виставка вишитих робіт майстринь в національному стилі. Ввечері розпочався яскравий тематичний концерт за участі багатьох колективів. Урочисту частину відкрив танець «Патріот» у виконанні ТК «Жасмін», керівник Ольга Гноєва. Ведучі Алла Бурико та Олександр Клопов привітали всіх присутніх глядачів зі святом та урочисто прозвучав гімн України. Далі прозвучала композиція «Вишиванка» у виконанні дуету Алли Бурико та Тамари Єсипчук та патріотична пісня «Слава Україні» у виконані вокального колективу «Мальви» з с. Мар’янівка. Концертну програму продовжила хореографічна постановка Ольги Гноєвої «Дивна квітка» за участю колективу «Жасмін» та вокального ансамблю «Берегиня», яка зачепила за душу присутніх в залі, за що була нагороджена бурхливими оплесками.
Перейняла естафету гарна, талановита дівчина з с. Мар’янівка Світлана Грунь з піснею «Лише у нас на Україні», яка співала вперше на нашій сцені.
Вперше до нас завітав вокальний колектив «Мрія» з с. Високе, який виконав пісні «Баяніст», «Ми кльові».
Бурхливими оплесками глядачі зустрічали вокальний колектив «Маків цвіт» с. Зразкове, керівник Владислав Романенко, який подарував такі пісні: «Хуторок», «Несе Галя воду», а пісня «Белая косыночка» була виконана білоруською мовою.
Як завжди, дарували глядачам позитивний настрій сценічні замальовки «В ресторане» у виконанні Олександра Рекрута, Катерини Тумко, Олександра Клопова, Алли Бурико, та мініатюра «Кодировка мужа» (Олена Малеєва, Петро Щербина, Олександр Клопов). Глядачам дуже сподобалась гумореска «Артисти» у виконані Тамари Єсепчук.
Запальні хореографічні композиції представили вихованці молодшої, середньої та старшої груп колективу «Жасмін».
Також яскраво, колоритно та різноманітно звучали пісні «Чар зілля», «Україна» у виконанні вокального колективу «Мальви», які отримали бурхливі оплески від глядачів.
Вокальний ансамбль «Берегиня», керівник Алла Бурико, порадував глядачів такими номерами, як «Україна моя», «Зелений гай», «Я піду в далекі гори».
Привітав зі святом присутніх соліст Петро Щербина піснею «Їхали козаки».
Вперше на сцені виступили сестри Орина та Ліза Личак, які заспівали пісню «Дружба» і отримали оплески від глядачів.
Фінальною піснею була «Україна це ти» у виконані Петра Щербини, Світлани Грунь, вокального ансамблю «Берегиня» та за участю всіх учасників цього заходу.
Дякую голові Плодороденської громади А.В. Ходирєву за підвіз глядачів з різних сел.
Хочу подякувати всім артистам за яскраві номери, бажаю вам міцного здоров’я, злагоди, натхнення та мирного неба над головою.

З повагою Алла Бурико.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано