Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

ВОНИ ВСТИГАЮТЬ АБСОЛЮТНО ВСЕ

Дата: 06.12.2018 08:59
Кількість переглядів: 337

ВОНИ ВСТИГАЮТЬ АБСОЛЮТНО ВСЕ

Шістнадцятого липня в Україні відзначатиметься День бухгалтера. Це свято спеціалістів, які мають розумітись на різних сферах діяльності: правознавстві, економіці, менеджменті, роботі з комп’ютером. Без бухгалтера зараз не може обійтись жодна організація чи підприємство. У кінці минулого сторіччя вважалось, що ця професія більш притаманна чоловікам, але на фермерському господарстві «Ітог» та у ТОВ «Альфа», які очолює Володимир Леонідович Пержинський, бухгалтерію ведуть самі жінки.
Галина Володимирівна Кобизь почала завідувати фінансовими питаннями господарства «Ітог» ще з його заснування (2000 року). Вона одночасно працювала і навчалась у Мелітопольській бухгалтерській школі. Галина Володимирівна вводила у курс фінансових справ усіх бухгалтерів господарства та підприємства, які на них трудяться. Банківськими операціями ф/г «Ітог» з 2013 року займається Олена Юріївна Максименко.
У товаристві «Альфа» головним бухгалтером працює Анастасія Володимирівна Антошкіна, а останні півтора роки разом з нею трудиться Катерина Рачьяївна Авалян. Фінансові питання, що пов’язані з водопостачанням Братського та найближчих сіл, вирішує Марина Володимирівна Чуйкова.
Ці прекрасні жінки - яскравий приклад того, що представниці слабкої статі можуть бути одночасно успішними фахівцями на роботі, коханими дружинами та люблячими мамами вдома. Вони встигають абсолютно все. Роботу свою дуже люблять, продовжували трудитись на бухгалтерській ниві навіть у декретних відпустках (щоб постійно бути у курсі всіх справ). Атмосфера у цьому маленькому жіночому колективі панує тепла та дружня. Кожна з них готова прийти на допомогу іншій, тож робота тут виконується чітко, вчасно і точно. За це Володимир Леонідович і цінує своїх бухгалтерів.
Вітаємо всіх бухгалтерів Михайлівщини з прийдешнім святом! Нехай баланси, річні звіти, купи документів та відомостей не зможуть зробити ваше життя нудним і нецікавим. Завжди знаходьте позитив у всьому, що вас оточує. Щастя вам, здоров’я та гарного настрою!

Катерина ВОЛГІНА.

На фото (зліва направо): Олена Максименко, Галина Кобизь, Катерина Авалян.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано