Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ НАЗАВЖДИ

Дата: 06.12.2018 09:04
Кількість переглядів: 365

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ НАЗАВЖДИ

Споконвіку наша Україна мала усі передумови для того, щоб бути самостійною та незалежною державою. Адже тут, у самому серці Європи, є і плодовиті землі, і працьовиті, талановиті, закохані в свою країну люди. День 24 серпня став символом єднання українського народу навколо величної мети — побудови вільної, демократичної держави. Це той день, коли із надзвичайною силою виявляється загальнонародна солідарність, і кожен із нас має особливо відчувати відповідальність за долю своєї держави.
У вечірню годину, коли були скінчені буденні справи, зібралися у СК с. Зразкове всі, кому не байдужа доля України, хто вболіває за її майбутнє, та ті, хто просто захотів відпочити та поринути у святкову атмосферу. Чарівна ведуча (Катерина Дейнега) розпочала концерт привітальними словами, а Валерія Дейнега частувала глядачів смачним караваєм. Свої щирі вітання та побажання у піснях впродовж всього концерту дарував присутнім наш незрівнянний колектив «Маків цвіт» під керівництвом Владислава Романенка. Дівчата підготували до свята пісні українською, російською та білоруською мовами («Белая касыначка», «Хуторок», «Несе Галя воду», «Одна калина» тощо). Наші вокалісти (Владислав Романенко, Ангеліна Мойсеєнко, Ольга Путіліна) побажали глядачам справжніх почуттів, романтичних стосунків та безмежної любові піснями «Заходите к нам», «Иногда», «Казанова». Музично-пісенний марафон продовжили веселі концертні номери. Наш аматорський колектив у складі С. Потапової, О. Романенко, О. Путіліної та А. Мойсеєнко підготував до свята не тільки пісенні вітання, а ще й веселили присутніх іншими номерами — танком «Ретро» та сценкою «Бабки на трасе». Підтримували бурхливими оплесками виступ нашої молоді (Руслана Касьян, Ярослава Касьян, Івана Єрьомєнко). Діти виконали гумористичну композицію «Па-па Амерікано». Наприкінці концерту артисти подякували всім присутнім, що розділяли разом із ними радість, гарний настрій, прагнення добра, миру та щастя на рідній Україні.
У порівнянні з більшістю європейських держав наша країна ще досить юна. Але ми віримо, що це не завадить нам побудувати дійсно успішну та щасливу державу.
Добра та вдачі кожній родині, миру, достатку та злагоди бажає всім читачам «Михайлівських новин» аматорський колектив «Маків цвіт» та завідувач Зразківського СК С.П. Потапова.

С.П. Потапова,
завідувач Зразківського СК.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано