Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Валерій Манько: "Запоріжці сплатили майже 43 мільйони гривень військового збору"

Дата: 18.02.2019 11:15
Кількість переглядів: 302

Валерій Манько: "Запоріжці сплатили майже 43 мільйони гривень військового збору"

 

З початку року з доходів запорізьких платників податків до бюджету було сплачено 42,8 мільйона гривень військового збору. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько. Він зазначив, що порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 7,8 мільйона або на 22,4 відсотка.

Понад половина з перерахованої суми військового збору надійшло від платників м. Запоріжжя – 22,3 мільйона. Суб'єкти господарювання та мешканці м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів поповнили бюджет на 6,7 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 3,7 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – 2,9 мільйона. Представники бізнесу та громадяни, які зареєстровані у Вільнянському, Запорізькому та Новомиколаївському районах, забезпечили понад 1,8 мільйона, платники Оріхівського та Гуляйпільського районів спрямували 1,2 мільйона, майже стільки ж – Пологівського Більмацького та Розівського районів, Василівського та Михайлівського районів – 1,1 мільйона, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 1 мільйон, Якимівського і Приазовського районів – близько мільйона.

Усього в Запорізькій області військовий збір сплачують 54739 платників.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

На Запоріжжі за пільговими ставками вже оформлено 1690 автівок

 

Станом на 15 лютого 2019 року у Запорізькій митниці ДФС у митному режимі "імпорт" громадяни оформили 1690 транспортних засобів, із них 1327 з європейською реєстрацією. До бюджету сплачено 97,7 мільйона гривень митних платежів та 11 мільйонів гривень добровільного внеску.

Найбільшу кількість автівок було оформлено 12 та 13 лютого – 112 та 94 транспортних засобів, відповідно. Щоденно митні процедури проходили, у середньому, власники 26 автомобілів з іноземною реєстрацією, а за два тижні лютого цей показник зріс до 62.

Нагадаємо, новий порядок митного оформлення діє з 25 листопада 2018 року. Оскільки пільговий термін оподаткування акцизним податком добігає кінця 22 лютого, митники радять громадянам не зволікати та вже найближчим часом звернутися до митних органів.

Нагадаємо, у Запорізькій області оформити легкові авто можна на двох митних постах:

- митний пост "Запоріжжя-центральний", адреса: м. Запоріжжя, вул. Привокзальна, 9А, тел.: (061) 286-09-62;

- митний пост "Бердянськ", адреса: м. Бердянськ, вул. Шевченка, 31, тел.: (06153) 3-85-96.

Крім того, у фіскальній службі діє єдина "гаряча лінія" щодо цінової інформації: +38 (044) 481-19-61.

 

Запорізька митниця ДФС

ТЕМА: Роз’яснення митного законодавства для громадян

Спікер: Керівник підрозділу/фахівець митниці

 

У запорізькому аеропорту черговий випадок порушення правил переміщення валюти

 

У міжнародному аеропорту м. Запоріжжя під час митного оформлення один з пасажирів рейсу з Туреччини обрав смугу руху "Червоний коридор" та письмово задекларував, що перевозить двадцять п'ять тисяч доларів США.

Однак після проведення митного огляду та перерахунку валюти у нього було виявлено тридцять дві тисячі доларів США. Таким чином громадянин України порушив вимоги постанови Національного Банку України "Про затвердження Положення про транскордонне переміщення валютних цінностей" та не заявив за встановленою формою точні і достовірні відомості про товари, предмети, які підлягають обов'язковому декларуванню при переміщенні через митний кордон України.

За даним фактом складено протокол, валютні цінності тимчасово вилучені.

Задекларована за встановленою формою сума у двадцять п'ять тисяч доларів США повернута громадянину.

Зазначимо, фізичні особи можуть ввозити в Україну валюту і банківські метали в сумі, що дорівнює або перевищує в еквіваленті 10000 євро за умови її письмового декларування митному органу в повному обсягу.

 

Запорізька митниця ДФС

ТЕМА: Боротьба з контрабандою та митними правопорушеннями

Спікер: Керівник підрозділу/фахівець митниці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано