Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі депутати розглянули питання реалізації обласних програм

Дата: 01.04.2019 13:51
Кількість переглядів: 290

Запорізькі депутати розглянули питання реалізації обласних програм

 

У Запоріжжі відбулася двадцять дев'ята сесія Запорізької обласної ради сьомого скликання. У її роботі взяли участь голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, очільники інших органів обласної та місцевої влади, правоохоронних відомств, народні депутати, представники громадськості.

Передувала заходу урочиста частина, під час якої були відзначені жителі Запорізької області за вагомий внесок у розвиток регіону.

У порядку денному пленарного засідання – кадрові, майнові, господарчі питання та депутатські звернення. Окрема увага присвячена розгляду реалізації регіональних програм, які фінансуються за бюджетні кошти. Значна частина з них мають соціально-економічну спрямованість і стосуються розвитку окремих галузей економіки та сфер життєдіяльності Запорізького краю.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Діалог з підприємцями та інститутами громадянського суспільства

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

Для запобігання порушенню інтелектуальних прав запорізькі митники 22 рази призупиняли оформлення поставок

 

У січні-лютому поточного року фахівці Запорізької митниці 22 рази призупиняли митне оформлення товарів з метою запобігання порушенням прав інтелектуальної власності та потраплянню на вітчизняний споживчий ринок контрафактної продукції.

Найчастіше серед товарів, що потенційно містили об'єкти інтелектуальних прав, були предмети одягу, запасні частини для сільськогосподарської техніки і автомобілів, електричні проводи, полімерні матеріали, рукавички.

Крім того, для попередження переміщення через митний кордон України контрафакту та сприяння захисту прав інтелектуальної власності співробітники митних органів постійно аналізують результати попередніх оформлень та щоденно перевіряють бази даних митних декларацій за допомогою програмно-інформаційного комплексу "Інспектор".

Разом з тим за два місяці до митного реєстру об'єктів права інтелектуальної власності включено 26 нових предметів. З цим переліком, який регулярно оновлюється, можна ознайомитись на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/100237.html.

 

Запорізька митниця ДФС

ТЕМА: Розвиток міжнародної торгівлі. Митна статистика

Спікер: Керівник підрозділу/фахівець митниці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано