Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

У Василівському  управлінні нагадують про необхідність сплати самостійно нарахованих податкових зобов’язань

Дата: 08.08.2019 11:32
Кількість переглядів: 243

 

31 липня 2019 року  сплинув термін  сплати податкових зобов’язань зазначених у податкових деклараціях за звітний (податковий) 2018 рік.

У зв’язку з не сплатою громадянами податкових зобов’язань зазначених у деклараціях  про майновий стан і доходи за 2018 рік, станом на 01 серпня 2019 року по території  обслуговування Василівського  управління заборгованість по ПДФО складає  2858,4 тис.грн. та по військовому збору – 333,4 тис.грн.

Заборгованість по Василівському району по зобов’язанням зазначеним у податкових деклараціях за звітний (податковий) 2018 рік. – 2706,0 тис.грн, по Михайлівському району в сумі 485,8 тис.грн.

Шановні платники! Просимо сплати податкові зобов’язання зазначені у податкових деклараціях за звітний (податковий) 2018 рік.

 Звертаємо увагу, що платник податків, у разі несплати податкових зобов’язань до 1 серпня 2019 року, буде притягнутий до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:

- при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, у розмірі 10 % погашеної суми податкового боргу;

- при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов'язання, у розмірі 20 % погашеної суми податкового боргу.

Крім того, після спливу 90 календарних днів, наступних за останнім днем граничного строку сплати податкового зобов’язання, на суми такого зобов’язання нараховується пеня.

 

 

Василівське управління               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано